Restaurang Lilla Vildt

Mitt på torget på Idre Fjäll ligger den mysiga White guide-listade restaurangen Lilla Vildt. En självklar samlingspunkt för skidturister, lokalbefolkning och säsongsarbetare.

Här serveras bland annat råbiff på älg med brynt smör, tryffel och syrad lök. Menyn utgår från noggrant utvalda råvaror och har en smakmässig touch av Asien med inslag av miso, kimchi och gochujang. Nytt för i år är att Lilla Vildt erbjuder eftermiddagsplock som en avspänd aktivitet efter en dag i skidbacken. Dryckeslistan består av lokala alternativ, från Orsholms bryggeri, såväl som internationella viner och suröl.

Restaurangen är inredd med rustik stil och diverse redskap för jakt och renskötsel.

Atmosfären är välkomnande och stimmig. Den stora utebaren bjuder på mysig stämning där du kan värma dig med en god dryck. Om du vill bjuda på en lyxig middag i stugan rekommenderas någon av restaurangens matkassar som går att köpa med hem från delidisken. Vad sägs om Delikassen, Pizzakassen eller kanske Långkoket? Det går även att beställa catering där personalen kommer hem till dig och fixar mat och mingel utifrån dina personliga önskemål.